El refusion abonnementsløsning

For kun 75 kr md. tilbyder Zapp at betale 1,10kr./kWh. el refusion af den mængde strøm der bruges til opladning af elbil. 

Abonnementsløsning til opladning af elbil

ZappMobility tilbyder i samarbejde med Monta en elrefusions-abonnementsløsning.

Vi betaler dig 1,10 kr./kWh tilbage af dit strømforbrug til opladning af elbil.

Oveni får du en serviceaftale som sikrer at din ladeboks altid fungerer. Du skal blot kontakte Zapp, så klarer vi resten.

Hvis du har din egen oplader, som IKKE er købt hos Zapp, kan du måske stadig tegne abonnement hos os

Zapp tager fuld ansvar og risiko for din ladeboks hvis du tegner et abonnement hos os. Derfor accepterer vi kun bestemte typer af ladestationer som vi har erfaring med. Læs mere om installationskrav her

Abonnementsløsningerne koster kun 75 kr./md. ingen binding eller skjulte gebyrer, du kan opsige når som helst. 

* Hvis du har solceller, jordvarme eller elektrisk opvarmning i dit hus, er du ikke berettiget til el-refusion.

 El refusion er godkendt indtil 2030.  Se vores FAQ

Muligheder og features med Zappmobility og Monta abonnementsløsning

Jeg har oplader med WIFI (smart charger):

Smart Charge

Smart charging er en unik algoritme, der kan optimere din opladning, så du enten lader så grønt eller så billigt som muligt. Du kan sætte dine personlige præferencer i Monta-appen, så den oplader efter dine ønsker.

"Udlej" din ladeboks og tjen penge

Med Monta har du mulighed for at udleje din ladeboks så andre elbilister kan bruge den. Du bestemmer selv, hvad det skal koste gæsten. På den måde kan du tjene penge på din ladeboks. Du kan altid gøre din ladeboks privat, hvis du ønsker det.

Instant udbetaling

Med Monta får du øjeblikkeligt* refusion og automatisk opkrævning samt udbetaling af din saldo. Du slipper altså får at skulle betale regningen til Zapp manuelt og din elrefusion bliver automatisk udbetalt. 
*El refusionen udbetales oftest indenfor en time, dette varierer afhængigt af, hvornår målere opdateres af selskaberne.

Hvordan kommer jeg igang og indrapporterer mit forbrug?

Du kommer igang ved at hente Monta appen i Appstore/Googleplay og derefter oprette dig i appen. Når du er oprettet og dit abonnement er igang er du klar til at modtage elrefusion og udnytte alle de smarte features Monta tilbyder.

Indrapportering:

Hvis du har en oplader med internet forbindese, opsætter du blot din ladeboks med Monta og derefter sker indrapportering, opkrævning, og udbetaling helt automatisk.  Se hvilke ladebokse der støttes her

Hvis du har en oplader uden internet forbindese skal du via. appen hver måned selv indsende et billede igennem monta appen af din elmåler således Monta er istand til at udbetale din elrefusion.

Hent Monta Appen og få del i de mange features og besparelser.