El-refusions abonnementsløsning

For kun 75 kr. md. tilbyder Zapp at betale 1,10kr./kWh el-refusion af den mængde strøm, der bruges til opladning af elbil. 

Abonnementsløsning til opladning af elbil

ZappMobility tilbyder i samarbejde med Monta en el-refusions abonnementsløsning.

Vi betaler dig 1,10 kr./kWh tilbage af dit strømforbrug til opladning af elbil.

Oveni får du en serviceaftale, som sikrer at din ladeboks altid fungerer. Du skal blot kontakte Zapp, så klarer vi resten.

Hvis du har din egen oplader, som IKKE er købt hos Zapp, kan du muligvis stadig tegne abonnement hos os

Zapp tager det fulde ansvar og risiko for din ladeboks, hvis du tegner et abonnement hos os. Derfor accepterer vi kun bestemte typer af ladestationer som vi har erfaring med. Læs mere om installationskrav her

Abonnementsløsningerne koster kun 75 kr./md. ingen binding eller skjulte gebyrer, du kan opsige når som helst. 

* Hvis du har solceller, jordvarme eller elektrisk opvarmning i dit hus, er du ikke berettiget til el-refusion.

 El-refusion er godkendt indtil 2030.  Se vores FAQ

Muligheder og features med Zappmobility og Monta abonnementsløsning

Hvis du har en oplader med WIFI (smart charger) kan du:

Smart Charge

Smart charging er en unik algoritme, der kan optimere din opladning, så du enten lader så grønt eller så billigt som muligt. Du kan sætte dine personlige præferencer i Monta-appen, så den oplader efter dine ønsker.

"Udlej" din ladeboks og tjen penge

Med Monta har du mulighed for at udleje din ladeboks så andre elbilister kan bruge den. Du bestemmer selv, hvad det skal koste gæsten. På den måde kan du tjene penge på din ladeboks. Du kan altid gøre din ladeboks privat, hvis du ønsker det.

Straks udbetaling

Med Monta får du øjeblikkeligt* refusion og automatisk opkrævning samt udbetaling af din saldo. Du slipper altså for at skulle betale regningen til Zapp manuelt, og din el-refusion bliver automatisk udbetalt. 
*El-refusionen udbetales oftest indenfor en time, dette varierer afhængigt af, hvornår målerne opdateres af selskaberne.

Hvordan kommer jeg igang og indrapporterer mit forbrug?

Du kommer igang ved at hente Monta appen i App Store/Google Play, og derefter oprette dig i appen. Når du er oprettet i Monta og har valgt Zapp i appen, bliver dit abonnement godkendt, når du har underskrevet den tilsendte kontrakt og sendt den tilbage til os. Nu er du klar til at modtage el-refusion og udnytte alle de smarte features Monta tilbyder.

Indrapportering:

Hvis du har en oplader med internet forbindelse, opsætter du blot din ladeboks med Monta, vælger et abonnement hos os og derefter sker indrapportering, opkrævning og udbetaling helt automatisk. Se hvilke ladebokse der understøttes her

Hvis du har en oplader uden internet forbindelse, skal du via. appen, hver måned, selv indsende et billede igennem Monta appen af din elmåler, således Monta er i stand til at udbetale din el-refusion.

Hent Monta Appen og få del i de mange features og besparelser

Oktober Prismatch på Easee Home!

Kontakt os for prismatch, hvis du finder en billigere pris.

Oktober Prismatch på Easee Home!

Kontakt os for prismatch, hvis du kan finde en billigere pris.